maanantai 30. joulukuuta 2013

Hermanni vauvva:3

moiii! Oon edelleen täällä Kajaanissa, mut siis selailin tuossa mun toisen kanavan videoita ja löysin sitte jonkun vanhan videon Hermannista. Aika tylsä kyllä on, mutta teijän on pakko nähä tää!

Klikatkaa tästä nii näätte sen videon<3

Ei mulla tässä muuta, hyvää uutta vuotta teille vaa:))

lauantai 14. joulukuuta 2013

joulun jälkeen moottori käyntiin!

Moikka!

Sori ku en oo postannu ollenkaa teille! Jouluun on enää vähän yli viikko, niin on ollut kiirettä.
Lähetään siis keskiviikkona 18.12 Kajaaniin jouluksi, koska siskot ja muut asuu siellä. Ollaan siis siskon isossa omakotitalossa minä, äiti, äitin isäpuoli kari, siskot, niiden miesystävät, niiden lapset ja tietenkin eläimet! Ihmisiä on siis jouluna meillä ainakin 11 ehkä 12 ja eläimiä 5.

Tilda on tottunu hyvin uuteen kotiinsa ja oppinu hyvin myös valjaisiin. Totutan nyt sitä olemaan kantokopassa, koska pitkä kajaanin matka edessä. Se ois liian stressaavaa Tiltulle olla niin pienessä kopassa n.10 tuntia. Pitää välillä pysähtyä käyttämään Tilda ulkona, että saa vähän jalotella. Tietenkin valjailla. Hermanni on tottunu olemaan, koska monta kertaa ollut. Tiistaina käydään eka tampereella hakemassa peräkärry, että kaikki tavarat mahtuu mukaan. Keskiviikko aamulla joskus 5-6 aikaan aamulla lähetään.

Tää postailu jää nyt vähän joulun alla vähemmälle, mutta joulun jälkeen laitettaan moottori käyntiin!;) Mulla on pieni yllätyskin teille, mut saan sen ite vasta jouluna ja te näätte sitten myöhemmin vaikka joululahjapostauksessa joka tulee varmaankin mun heppa kanavalle! Mut linkkaan tänne. Hyvää joulun odotusta teille, moikkaaa! :3 <3

- johanna


maanantai 2. joulukuuta 2013

heii!

no hei vaa! Joo siis teen nyt tätä kani blogia ja testaan "toimiiko" tää :--D
ei täs vieä muuta...